perjantai 18. helmikuuta 2022

Kylmä sota 2

 

            Suurenna kuvaa napsauttamalla sitä. Pienennä tarvittaessa esc-näppäimellä.

3 kommenttia:

 1. Ei se aivan taida onnistua tuo Venäjän eristäminen muusta maailmasta.
  Tietenkin meille viestinnässä annetaan sellanen kuva,että ainoastaan länsimmaiden johtajat juoksevat Kremlssä, missä heidät jätetään pitkän etäisyyden päähän Putinista.
  Tuo pitkäpöyytä onkin loistava informatio operaatio,,länsimaiden johtajat eivät ole suostuneet antamaan koronanäytettä venäläislle,siksi tuo propakandistinen etäisyys neuvotteluissa.
  Ison Britannian ulkoministeri teki varsinaisen mokan Lavrovn kanssa pitämässään tiedotustilaisuudessa, kun Lavrov johdatteli hänet ansaan koskien venäläisiä joukkoja Ukrainan tuntumassa Britannian ulkoministeri vaati Venäjän vetämään joukkonsa itse asiassa Venäjän omilta alueilta.Britannian suurlähettiläs oli joutunut oikaisemaan ulkoministeriään ja pyytämään tämän puolesta anteeksi.
  Huomiotta on jäänyt myös Argentiinan presidentin vierailu ja hänen keskustelunsa, varsin lähekkäin Putinin kanssa. Venäjä oli sopinut Argentiinan kanssa suurista rautatiekalusto kaupoista Argentiinan kanssa.
  Myös Brasilian presidentti vieraili Moskovassa, myös hän pääsi lähelle Putinia kuvattavaksi ja maat tekivät suuret lannoite ja naudanlihakaupat keskenään.
  Bolonaaro osoitti omaa strategista itsenäisyyttään Yhdysvalloista kyseisellä vierailulla,juuri Yhdysvalloista, koska maassa ensi syksynä pidetään presidentin vaalit, joissa Bolsonaaroa haastaa Lula, aikaisempi presidentti, joka vuoksi Bolshonaaron on osoitettava tottelemattomuuttaan, maailman valtiaalle.
  Kuvaavaa on etten olisi lainkaan tietoinen rdellämainituista tapahtumista,ellen säännöllisesti seuraisi, myös venäläistä viestintää.
  Vaarana on että suurin osa kuuliaisista suomalaisista joutuu elämään kuplassa, mikä kertoo vain osan maailmasta.

  VastaaPoista
 2. Tänään oli hesarissa vanhanen,ei siis uutinen Fernandesin ja Bolsonaaron vierailusta Moskovassa.

  VastaaPoista
 3. En hirveästi panisi painoa Argentiinan tai Brasilian yhteydenpidolle Moskovaan. Tietenkin ne käyttävät tilaisuutta hyväkseen (neuvoteltuaan ensin Yhdysvaltain kanssa ja saatuaan mahdollisesti rukkaset) kriisissä ajaaksen omia eutujaan. Kysymys lienee kuitenkin suvupoluista itse konflktin kannalta.


  VastaaPoista